Monday, September 29, 2014

Pengedar SHAKLEE @ Kuantan

Assalamualaikum readers n viewers...

Nama penuh umi Norhayati binti Mazlan, berasal dari Temerloh, Pahang. Kini, umi menetap dan bekerja di Kuantan, Pahang dah lebih 5 tahun. Umi juga merupakan Pengedar Bebas Shaklee (SID) di Kuantan dan menjalankan perniagaan secara atas talian (online) seluruh Malaysia. COD bagi kawasan seluruh Kuantan.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan barangan SHAKLEE, bolehlah berhubung dengan umi melalui mana2 cara di bawah:

Call/SMS/Whatsapp/Telegram : 019 9774302
Add n PM FB : Norhayati binti Mazlan
emel : yatiesams@gmail.com





Jangan malu dan segan, hello2 je umi n free consultation utk uollss yang nak tau pasal rangkaian produk Shaklee! For those yang nak generate 4@5@6 figure income, sgt dialu2kan! Nak tau kelebihan bisnes Shaklee, bace entri nie ek!

Wednesday, September 24, 2014

Kenapa perlukan supplemen?

Assalamualaikum uollsss,

Quick entri of the day!


Semenjak buat biz SHAKLEE nie, umi banyak menggodek2 info pasal supplemen.Ye la kan, kene lah penuhkan ilmu didada, baru la yakin untuk consult dgn customer. Uollss jgn ingat orang sakit je yang perlukan supplemen ye, kite yang sihat walafiat pun kene amik supplemen untuk mengekalkan kesihatan yang optimum! So, entri kali nie umi nak share ngan uollss tentang sebab2 kenapa badan kita memerlukan makanan kesihatan tambahan. Check it out!




  • Dalam sesetengah situasi, badan kita memerlukan lebih tinggi dos vitamin dari apa yang diperolehi daripada makanan. Contohnya Vitamin C dan Vitamin E yang diperolehi daripada makanan sahaja tidak mencukupi untuk memberi kesan pencegahan dan anti penuaan.
  • Buah2an dan sayur2an yang ditanam di atas tanah yang tidak subur mengandungi bahan galian yang kurang berbanding dengan buah2an dan sayur2an dari tanah yang subur. Racuk perosak, racun serangga dan bahan pencemar mempengaruhi kualiti buah dan sayur tersebut.
  • Zat makanan mudah hilang semasa proses pengangkutan, penyimpanan dan penyediaan. Vitamin C dan enzim mudah dimusnahkan oleh haba semasa memasak
  • Pengambilan pil penahan sakit, laksatif, ubat-ubatan, alkohol dan antibiotik boleh mengganggu penyerapan nutrien makanan. Amalan diet yang tinggi kafein, lemak, gula dan garam boleh mengurangkan simpanan zat makanan di dalam tubuh.
  • Makanan seharian yang tidak seimbang serta tidak mengikut piramid makanan yang dicadangkan.
  • Gaya hidup masakini dengan kehidupan yang sibuk, jarang memasak di rumah dan lebih gemar kepada makanan segera yang tinggi kandungan bahan kimia.
  • Bagi yang bekerja, makanan tengahari selalunya diluar dan hidangan malam disediakan seringkas mungkin, maka pengambilan makanan seimbang kadangkala tidak dititikberatkan.
Banyak lagi sebab2 kenapa kite perlu amik supplemen, nant umi share lagi di entri lain yer!nie pun curik2 update blog sbb bangun awal pagi nie!hehehehehe...pasni nk kene siap2 utk pegi keje pulak. Caucincau dulu yer....

Ops, lupe lak, kpd uollss yang nak order supplemen SHAKLEE, boleh kontek umi yer!

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
 Lemari Vitaminku
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU

Tuesday, September 23, 2014

BIZ SHAKLEE...di hujung jari anda!

Assalamualaikum uollsss, 

 Malam nie umi online awal sikit berbanding hari2 sblm nie...Si kecik Mu'adz tdo awal, so bole la mengadap lappy awal..Kalau die tak tido lagi, memang payah la nk buat keje lain... Si abg DD lak tgh asyik tengok TV, so umi amik peluang la untuk update blog umi yg masih di tahap amatur nie! Kepade visitors2 yang dah otai dlm blogging nie, gelak je la klu tgk blog umi nie kan!hehehehe...takpe2, sikit2 lame2 jadi bukit...practice make perfect kan!

Entri kali nie umi nk kongsi pasal online bisnes. Ramai yang nak buat biz online dan tak kurang juga yang telahpun berbisnes secara online.Kalau kite bukak FB, rasenye tak terkire dengan jari lah bisnes2 online yang ade! Macam2 produk dijual, pilih je la kan.... Umi pun sekarang tgh buat bisnes online iaitu SHAKLEE! Rasenye tak perlu la umi nak citer panjang2 pasal SHAKLEE nie sbb satu dunia pun tau ape produk SHAKLEE, peneraju barangan dan produk kesihatan secara semulajadi dan terulung di dunia.


Diantara rangkaian produk kesihatan SHAKLEE yang dijamin selamat, semulajadi dan berkesan!
Kenapa umi pilih bisnes SHAKLEE sebagai medium untuk mencari pendapatan sampingan? Ha, meh kite tengok ape kelebihan bisnes nie:
  • Pertama sekali, yuran keahlian...SHAKLEE hanye memerlukan modal utk keahlian sebanyak RM65 je..Murah kan? tak payah nak pikir dua tiga kali dah, kompem murah n ianya keahlian seumur hidup ye!Opsss, lupe lak, RM65 tu kalau walk in registration kt HQ or Branch, tp klu nk register ahli ngan umi, add on RM10 utk starter kit ye uollsss....
  • Kedua, dengan memilih grup yang betul, anda akan diberikan bimbingan secara ONLINE sepenuhnya! So, kepada yang zero knowledge pasal bisnes, dun worry, upline2 n sideline2 sentiase bersedia twenty four seven untuk membantu anda! Ini umi dah lalui sendiri, dan sememangnya upline n sideline2 sgt membantu disaat kite perlukan bimbingan...
  • Ketiga, yang bestnye ngan SHAKLEE ialah tiada meeting smp larut malam, semuanya hanya depan PC/laptop/ smartphone/ gadget2 lain yang uollsss ade!ha, namepun dihujung jari kan, so tekan2 je la...and all the informations will appear on the screen!seronok kan! 
  • Keempat, sebagai pengedar, uollss tak perlu nak simpan stok menimbun2 kat umah!Bile ade orang order barang, uollss just order online je, tau2 je esok GDEX sampai kt dpn pintu umah antor barang! tak perlu nk risau kalau barang tak abis jual, kompem takkan timbul masalah giteww! 
  • Seterusnya, modal yang paling mahal klu nak buat SHAKLEE nie iaitu MINAT & KEINGINAN! Kombinasi kedua2 nie akan membuatkan uollss semua akan berjaya dengan cemerlang dengan SHAKLEE! Tak payah nak buat loan sampai puluh2 ribu utk bisnes nie ye, buang duit je!
  • Bisnes nie adalah sangat sesuai untuk uollss yang sedang mencari pendapatan sampingan tetapi dalam masa yang sama mementingkan masa berkualiti bersama famili dan anak2...
  • Yang paling best adalah income dalam SHAKLEE adalah unlimited!Uollss yang tentukan berapa yang uollsss nak tiap2 bulan, seribu boleh, sepuluh ribu boleh, seratus ribu boleh, sejuta pun boleh!eh, tak percaye ker? dah terbukti ade yang dah cecah pendapatan juta2 dengan hanya bisnes SHAKLEE!
So, apa tunggu lagi uolsss, peluang dah ade depan mata!just grab it! Kepada yang bercita2 untuk mengubah diri from zero to hero, pilihlah SHAKLEE sebagai perniagaan anda!

Untuk join dan lain-lain info:

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
 Lemari Vitaminku
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU

Monday, September 22, 2014

Ramuan Unik VIVIX!

Assalam readers,

Last time umi ade wat entry pasal VIVIX si Tonik Ajaib tu kan!Kali nie umi nak share pulak pasal ramuan2 unik yang menghasilkan Tonik Ajaib yang menjadi rebutan uollsss2 yang mementingkan kesihatan! 

VIVIX mengandungi ramuan botani yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh2an dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaan sel.

VIVIX  menghalang 4 mekanisme penuaan pada tahap sellular dengan cara:

1. Memperbaiki dan melindungi sel
2. Pertahanan sel
3. Tenaga sel
4. Keupayaan sel

Ranuan Unik VIVIX:

Anggur Muscadine

=>sejenis anggur liar yang mempunyai 20 kromosom
=>saiz sebiji anggur Muscadine adalah sebesar bola golf!
=>mengandungi banyak polifenol & resveratrol yang bagus utk kesihatan
=>mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tiada dalam mana2 anggur lain dan mempunyai ciri2 mampu menghalang kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria
=>beberapa siri ujian makmal yang dibuat menunjukkan anggur hebat ini merupakan anti penuaan terbaik!
=>Untuk mencipta profil polyphenol yang kuat didalam VIVIX, ahli sains menggabungkan resveratrol yang lampautulen dengan ekstrak dari anggur hebat ini, Elderberi Eropah dan Karet Ungu, maka terciptalah VIVIX, anti penuaan terhebat!

Lobak Ungu/ Purple Carrot

=>sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes.
=>juga mengandungi anthocyanins iaitu antioksidan utama didalam lobak yang berwarna ungu-kuning yang mempunyai kapasiti anti-oksidan paling tinggi berbanding lobak ungu-oren.
=>mengandungi asid klorogenik yang mampu mengurangkan diabetes
=>juga sebagai anti-radang, anti-mikrobial & anti-carcinogen
=>bagus untuk mengurangkan risiko penyakit jantung

Elderberi Eropah (Sambucus Nigra)
=>salah satu manfaat utama ialah berkesan mengubati flu, terutama Influenza B
=>mengandungi flavanoids, antioksidan yang tinggi yang mengukuhkan sistem imun dan menghalang jangkitan virus dan bakteria
=>kaya dengan sebatian anthocyanin, anti radang
=>juga kaya dengan vitamin A,B dan C dan nutrien seperti asid amino, carotenoid, tannin dan rutin yang bertindak melawan jangkitan yis, athma, batuk, selsema, sakit dada dan diabetes
=>juga merendahkan tahap kolesterol dan juga menghalang oksidasi kolesterol LDL, penyebab penyakit kardiovaskular
=>mampu menghalang penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok dan heart attack! Juga mampu mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman

Polygonum Cuspidatum

=>juga dikenali sbg Knotweed Jepun
=>sumber utama resveratrol, yang juga terdapat dalam ekstrak kulit anggur merah dan juga biji anggur merah
=>resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Begitulah hebatnya ciptaan Allah SWT yang hanya segelintir yang kite tau! Sama-sama lah kite mengambil manfaat daripada ramuan unik nie ye uollssss...

Kepada yang nak order,

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
Nyhealthybeautywealthy
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU


Wednesday, September 17, 2014

Set Kulit Cantik SHAKLEE

Assalam readers...

Entri kali nie untuk uolls yang nak kulit cantik je, yang xnak p main jauh2 yer!hehehehehe...eh, tak lah, gurau jer...Kalau dengar je perkataan cantik, sape yang x mau dengar kan, especially gugurlsss kan! perkataan CANTIK dah mmg sinonim dgn kaum Hawa, ye dak?



Ok, set kulit cantik consists of Vitamin B Complex, Vitamin C dan jugak Vitamin E.Citer banyak pun x gune kan, jom kite tgk ape manfaat vitamin2 dalam set D nie!









VITAMIN B COMPLEX:


  • Melembabkan kulit
  • Menaikkan seri wajah (glowing)
  • Anti stress (penyebab jerawat)
  • Melancarkan peredaran darah
VITAMIN C:
  • Membentuk kolagen
  • Mencerahkan kulit
  • Menghilangkan kedut
  • Menghilangkan jeragat
  • Merawat kulit kasar dan kering
VITAMIN E:
  • Mengurangkan kesan parut akibat jerawat
  • Mengurangkan jerawat
  • Memulihkan tekstur kulit
  • Memberikan ton muka yang sekata
  • Mengurangkan kedut dan garis halus
Tengok tu, memang kombinasi yang mantop kan! Ha, kpd uollss yang nakkan kulit yang extra cantik, gebus dan meletops, combine pulak set D nie dgn ESP!

ESP dihasilkan daripada soya non GMO dan ianya selamat dari risiko toksin! ESP terdiri daripada protien lengkap yang mengandungi 9 asid amino perlu yang penting utk badan.Fungsi ESP dalam membentuk kulit yang cantik ialah:
  • Merangsang regenerasi kulit & otot
  • Mengurangkan kedutan
  • Mempercepatkan pemulihan luka
  • Memudarkan parut
Tengok testimoni kastemer kt bwh nie, mmg sgt2 cantik kulit die kan?





So, kpd uollsss yang teringin nak merase penangan hebat Set Kulit Cantik Shaklee + ESP, sila2 lah:

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

kak Y
ID: 1078743

call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302

add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan

Like FB Page:
 Nyhealthybeautywealthy

emel:
 yatiesams@gmail.com

COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU


~DISCLAIMER~
Segala perkongsian di dalam blog umihabibi82.blogspot.com adalah merupakan perkongsian peribadi. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan dan seminar kesihatan. 
Testimoni juga dirujuk kepada pengguna asal Shaklee tanpa membuat sebarang ubahsuai.
Segala hasil penulisan dan testimoni juga bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh dan menganalisa apa jua penyakit dan masalah kesihatan.
Pembaca yang mempunyai masalah kesihatan dinasihatkan untuk merujuk doktor atau pakar.


Monday, September 15, 2014

VIVIX...Melawan Penuaan Sellular

Assalam readers...

Malam nie terpanggil untuk wat entri pasal VIVIX aka tonik ajaib SHAKLEE!



VIVIX merupakan supplemen anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee! Di dalam kajian makmal, ramuan VIVIX telah menunjukkan impak kepada empat mekanisme penting penuaan pada tahap sellular....

Penuaan sel boleh berlaku dengan 4 cara:-
  • Kerosakan DNA - Setiap hari tubuh kita terdedah kepada hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA yang mengakibatkan kerosakan pengkalan data genetik. Keadaan ini akan menyebabkan satu "typo" (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan jangka hayat. Ramuan VIVIX melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  • Pengawalan genetik - menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap sellular. Ramuan VIVIX mengaktifkan satu pengawalan genetik utaman yang melambatkan proses penuaan pada tahap sellular.
  • Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel2 - Mitochondria (penjana hayat) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan VIVIX menggalakkan pembentukan baru mitochondria untuk meningkatkan tahap teaga di dalam sel.
  • Penimbunan Protin AGE - Penimbunan berlebihan boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan dan jangka hayat sel. VIVIX adalah 10X lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protin AGE.
Selain daripada melawan penuaan pada tahap sellular, VIVIX juga membantu menjaga/ memelihara:
  • kesihatan jantung
  • kesihatan otak dan sistem imun
  • kesihatan sendi
  • perlindungan antioksidan
  • peningkatan tenaga pada tahap sellular
  • kesihatan dan kesejahteraan
Nak oder?
Grab 2 botol VIVIX untuk dapatkan cash rebate n FREE membership SHAKLEE!


~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
 Lemari Vitaminku
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU

Wednesday, September 10, 2014

Mealshake...BUY 3 FREE 1

Yeay!Yeay!Yeay!




Berita baik kepada penggemar tegar Mealshake la nie, promo Sept beli 3 free 1. Ha, ape lagi, meh oder ngan umi, siap dapat free consultation lagi! Kepada yang tak pernah try Mealshake nie, bulan nie merupakan waktu yang paling sesuai utk dapatkan Mealshake nie, memang berbaloi2!kompem x nyesal....

Mealshake merupakan hidangan nutrisi lengkap yang mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang diperlukan oleh tubuh. Kandungan asid amino dan nutrisinya mudah diserap oleh tubuh utk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, kacang soya, sayur-sayuran dan lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.

Yang bestnye tentang Mealshake nie adalah ianya sesuai untuk semua peringkat umur, dari peringkat kanak2 sehingga dewasa. Ianya juga sesuai utk golongan pelajar, kanak2 yang sedang membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.

Manfaat utama:

  1. Nutrisi Lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak;
  2. Membekal nutrisi kepada sel tubuh - kaya dengan protien (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel2 kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain;
  3. Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan utk membina tulang dan sel-sel utk proses membesar;
  4. Anti oksida - mengandungi vitamin A,C,E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan;
  5. Mengembalikan seri wajah - mengandungi vitamin B lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah/ kulit lebih cantik;
  6. Detoksifikasi - kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus;
  7. Kelazatan rasanya - minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.
Testimoni Mealshake disini...









Harga setin Mealshake ialah RM113.75, 554g..

Inginkan harga yang lebih murah? Berdaftarlah untuk jadi ahli SHAKLEE...

Cara nak makan Mealshake:


  • kanak2 yang berumur 4 tahun ke atas, 3 sudu besar sehari
  • kanak2 berumur 1-3 tahun, 1-2 sudu besar, bergantung kpd keperluan


Nak oder?

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
 Lemari Vitaminku
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU



Tuesday, September 2, 2014

Ramuan Shaklee Collagen Powder

As salam semua...

Da pukul 12.11 tgh malam, tp mate still x menunjukkan sign2 mengantuk!so daripada xder buat ape, update blog lagi bagus kan?hehehehe...

In my last entry, umi dah citer pasal Shaklee Collagen Powder, pilihan kolagen terbaik anda! mane taknye, sume yang dah gune kolagen nie, kompem xnak dah tukar yg lain!ha, best la kan klu camtu!

Ok2, dah alang2 kite citer pasal kolagen, entry yang nie umi  nak citer lak pasal ape bahan2 yang ade dalam Shaklee Collagen Powder nie yang menyebabkan ianya menjadi pilihan terbaik anda...

Ramuan Utama Shaklee Collagen Powder



Kolagen dari sisik ikan merah


Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding kolagen haiwan. Ikan merah merupakan satu2 nya ikan yang hidup secara bebas pada kedalaman 5000m di bawah paras laut dan mampu menahan tekanan sehingga 20 paun...Ini menyebabkan kolagen yang dihasilkan oleh ikan merah adalah sangat lasak dan elastik, kepaduan sel yang tinggi yang mengekalkan kelembapan serta jisim molekul yang sangat rendah iaitu 1000 Dalton sahaja.

Ekstrak biji Camellia Japonica

Biji Camellia Japonica terdiri daripada asid oleik, satu emolien dan pelembap kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

Ekstrak Pfaffia

Pfaffia yang juga dikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camellia japonica, membantu formasi kolagen dan asid hyalurinoc. Dengan kemampuan luar biasa mengikut amaun air yang banyak, asid hyalurinoc memainkan peranan yang penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin.

Elastin dari kolagen ikan

Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik.

Vitamin C dan Vitamin B

Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita.
Vitamin B turut serta dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protien untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen didalam sel.

Ekstrak kekerang

Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting didalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

Lactobacillus acidophilus

Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

Ha, dah tau dah pasai apa Shaklee Collagen Powder nie baguih dan berkesan! Ramuan2 nya memang mantop!!! Pada kakak2, makcik2, abang2 n pakcik2, mai la cuba kolagen nie, pasti tak menyesaiiiii!


Mau ka?

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
 Lemari Vitaminku
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Assalam readers....

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan September bagi tahun 2014..hmmmm, kejap bebenor teman ghase!Baru lagi rasenye anak sowang, tahun nie dah anak dua...its means umi makin kertu...n bulan dpn ulangtahun kelahiran yg ke-XX...hikhikhik...dah 3 series dh pun umi nie...

ok lah, dh byk merapu dah pun...bulan September merupakan bulan promosi utk Shaklee Collagen Powder...as usual lah, klu dh promosi nie, BUY 6 FREE 1...memang berbaloi2 klu beli set promo nie kengkawan oiiii....so apa laga, jom kite study pasal Collagen Powder yg mmg tersangat best nie...


Apa itu Shaklee Collagen Powder?

Merupakan supplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4000 mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah!

*Selame nie tahu makan ikan merah je, xtau lak sisik nye byk kolagen, ye dok?huhuhhuhu...

Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia Japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luar!

Apakah manfaat utama Shaklee Collagen Powder?

Semakin kita menua (mcm umi nie lah), tubuh kita semakin kurang menghasilkan kolagen...Maka terjadilah garis2 halus dan kedut2 dimuka dan kulit pun semakin mengendur... Tapi, umo bukanlah satu2nya faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen dalam tubuh badan kite!Kerosakan kolagen juga disebabkan oleh faktor luaran seperti cahaya matahari, radikal bebas diudara, air dan nutrisi, merokok dll...
Justeru itu, dengan pengambilan secara konsisten Shaklee Collagen Powder, ianya mampu mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut2...Selain dr itu, manfaat lain Collagen Powder ialah:
  • Anti penuaan - mengecilkan liang pori2 yang terdapat di muka dan menghilangkan kedutan dan garis2 halus 
  • Melembapkan kulit untuk mengatasi rasa kering dan gatal2 pada muka
  • Membantu mengurangkan pigmentasi, jeragat dan tona kulit tidak sekata
  • Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara
  • Menyuburkan rambut supaya lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar
  • Menyokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang
jom tgk testimoni laks!












Nak oder?

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
 Lemari Vitaminku
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU